W&S Detachering - Meer informatie


Op zoek naar vaste medewerkers?

Uw technische vacatures vervullen doet U bij W&S Detachering.

W&S Detachering vervult al uw technische vacatures. Door onze technische achtergrond weten wij als geen ander wat voor inspanning het kost om het juiste technisch personeel te vinden. Onze consultants die een jaren lange werkervaring hebben in de techniek en arbeidsbemiddeling zijn gespecialiseerd in het houden van selectiegesprekken en zijn bovendien goed bekend met uw wensen en bedrijfscultuur.
Dit leidt tot een snel en goed resultaat voor het invullen van uw technische vacatures.

Technisch personeel op elk niveau.

W&S Detachering vervult technische vacatures op LBO-, MBO-, HBO- of WO-niveau. De opdrachtgevers van W&S Detachering zijn werkzaam in de volgende vakgebieden: Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Scheepsbouw, Bouwkunde, Architectuur, Civiele techniek, Installatietechniek en Technische Automatisering. 

Onze werkwijze.

De kwaliteit van onze werknemers en van onze dienstverlening is een constante factor.
Tijdens het detacheren is er veelzijdig contact met de kandidaten en u als opdrachtgever. Door onze betrokkenheid is elk project een succes.
Al onze werkzaamheden zijn op no cure no pay basis. W&S Detachering hanteert een flexibele contractvorm met all in tarieven. Wilt U toch liever onze kandidaten direct in dienst nemen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Informeer naar onze scherpe tarieven.


Meer informatie


Social Media

Blijf op de hoogte van aangeboden vacatures en kandidaten.