W&S Detachering - Meer informatie


Ondersteuning bij het invullen van uw technische vacatures

W&S Detachering kan uw assisteren met het recruiten van technisch personeel.Het invullen van vacatures is een tijdrovende bezigheid, wij van W&S Detachering weten dat als geen ander. Voor veel organisaties is deze tijd niet aanwezig en blijft het om hun vacature op de website te zetten. De resultaten zijn daardoor niet bevredigend. Als werkgever neemt u vervolgens contact op met één of meerdere detachering- of uitzendbureaus om uw vacature te vervullen.
Nu krijgen wij veel reacties vanuit de markt dat de voorselectie bij bureaus vaak te wensen over laat. Zodat u veel cv’s krijgt die u toch nog moet doorspitten en 95% niet voldoet aan de eisen. Kortom dit kost weer enorm veel tijd met name als er gebruik wordt gemaakt van meerdere bureaus.
Dit kan dus anders!

W&S Detachering helpt en ontzorgt u bij het invullen van uw technische vacatures.

Dit kan op verschillende manieren maar in de meeste gevallen nemen wij de regie in handen over de vacature.
Wat houdt dit in voor de technische vacatures:

  • De gehele voorselectie loopt via W&S Detachering.
  • Wij plaatsen waar mogelijk alle vacatures.
  • Ook gaan we uit uw naam contact leggen met andere bureaus en vragen ons de kandidaten voor te stellen met vooraf doorgesproken prijsafspraken.
  • We doen de gehele voorselectie en na de selectie plannen wij de eerste gesprekken in bij u op kantoor.
  • Na de eerste gesprekken wordt pas gekeken welke kandidaten aan u als werkgever wordt voorgesteld.

Voordelen :

regelen alle contacten met andere bureaus, u wordt dus niet de gehele dag gebeld of u een cv al gelezen heeft en of de kandidaat op gesprek mag/kan komen. Wij doen de gehele voorselectie en maken prijsafspraken met de bureaus om zo de kosten transparant en voordelig te houden, ook doen wij alle eerste gesprekken met de technische kandidaten, desgewenst bij de klant op kantoor waarna onze recruiter een selectie maakt welke kandidaten we gaan voorstellen bij u als klant. 
Door dit tijdrovende proces kan u zich gewoon met uw dagelijkse werkzaamheden bezighouden. U hoeft geen selectie te maken en alle aangeboden cv’s te lezen waar u als klant niks aan heeft en/of gesprekken te voeren met kandidaten die nergens toe leiden.

Wilt u meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op.Neem contact op


Social Media

Blijf op de hoogte van aangeboden vacatures en kandidaten.