W&S Detachering - Meer informatie over W&S Detachering

W&S Detachering, specialisten in technische vacatures op elk niveau.

W&S Detachering is een organisatie die technisch personeel bemiddelt. Door onze technische achtergrond weten wij als geen ander wat voor inspanning het kost om het juiste technisch personeel te vinden. Onze consultants die een jaren lange werkervaring hebben in de techniek en arbeidsbemiddeling zijn gespecialiseerd in het houden van selectiegesprekken en zijn bovendien goed bekend met uw wensen en bedrijfscultuur.
Dit leidt tot een snel en goed resultaat voor het invullen van uw openstaande vacatures.

Technisch personeel op elk niveau.

W&S Detachering bemiddelt technisch opgeleid personeel op elk niveau. De opdrachtgevers van W&S Detachering zijn werkzaam in de volgende vakgebieden: Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Installatietechniek, Bouwkunde en Civiele techniek.

Historie W&S Detachering.

In 2010 is W&S Detachering gestart als detacheerder in de techniek met als uitgangspunt “ detacheren waar mensen personen blijven en geen nummer en opdrachtgevers klanten zijn en geen afnemer”.

Al snel bleek dat de werkwijze zowel bij de kandidaten als klanten van W&S Detachering erg succesvol te zijn, zodat we ons nu niet alleen bezighouden met het detacheren voor vaste banen maar ook het uitzenden van tijdelijk technisch personeel.

Al snel bleek dat wij vanuit de markt gevraagd werden om een stuk recruitment over te nemen.

Wij hebben de vacature in regie en regelen alle contacten met andere bureaus, doen de gehele voorselectie en maken prijsafspraken met de bureaus om zo de kosten transparant en voordelig te houden, ook doen wij alle eerste gesprekken met de kandidaten, desgewenst bij de klant op kantoor waarna onze recruiter een selectie maakt welke kandidaten we gaan voorstellen bij u als klant.

De voordelen voor de klant is tijdswinst door geen selectie te hoeven maken en alle aangeboden cv’s te lezen waar u als klant niks aan heeft en/of gesprekken met kandidaten hebben die nergens toe leiden.

Neem contact met ons op om uw voordelen te bespreken.

Meer informatie

W&S Detachering start samenwerking met Radio Rijnmond

Zoek jij een leuke baan in de installatietechniek?
Werkzaam in de installatietechniek?

Ben jij als techneut toe aan je volgende stap?
Als technisch tekenaar op zoek naar leuke collega's?Payroll.

Wilt u flexibel kunnen meebewegen in de markt?

Kies dan voor de payroll oplossing van W&S Detachering!

W&S Detachering biedt hiermee vele voordelen. Risicobeperking en flexibiliteit staan hierbij centraal. U doet hier wel uw eigen werving en selectie, maar met behulp van payrolling word u de contractuele en administratieve verplichtingen uit handen genomen. Uw medewerker krijgt een gelijke behandeling ten opzichte van uw vast personeel. Zo houdt u meer tijd over voor uw kernactiviteiten.

De voordelen van Payroll:
  • Kostenbesparing
  • Flexibele inzet
  • Binding met de werknemer door dezelfde beloningsregeling
  • Administratieve lasten
  • Juridisch werkgeverschap


Wilt u meer informatie over payroll neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Wat zijn de voordelen voor jou als kandidaat?

Doordat wij bij onze klanten en gebruikte technieken goed kennen en veel over onze opdrachtgevers weten kunnen wij als geen ander de match tussen jou als kandidaat en de klant maken. Dit resulteert dus in een zeer grote slagingspercentage van uw sollicitatiegesprek tot een vaste baan.

Meer informatie

Privacy.

De gegevens die u naar ons verstuurt worden vertrouwelijk verwerkt. Lees verder onze privacy verklaring.

Privacy

Social Media

Blijf op de hoogte van aangeboden vacatures en kandidaten.