W&S Detachering - Telecom Network Engineer (2728)

Kandidaat informatie.


Telecom Network Engineer (2728)

Zwolle / Overige

Mike omschrijft zichzelf als een communicatief sterke, commerciële en resultaatgerichte professional met een echte “hands-on” mentaliteit met passie voor telecom. Hij was voorheen verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de werkzaamheden als een meewerkende voorman. Als aanspreekpunt voor diverse uitvoeringsaspecten op projectlocaties heeft hij de volgende verantwoordelijkheden genomen: bewaken van voortgang en kwaliteit van het project, zelfstandig nemen van beslissingen bij verstoring in overleg met de opdrachtgever, uitvoeren van kwaliteitscontroles en werkplekinspecties, coachen en begeleiden van medewerkers.


Mike werkt oplossingsgericht, heeft kennis en kunde. Hij krijgt energie van een succesvolle samenwerking met collega’s; de krachten van individuen bundelen om gezamenlijk het beste resultaat neer te zetten. Hij is procesmatig en zijn kracht ligt in een omgeving waar snel schakelen noodzakelijk is. Verder heeft hij de ambitie om het beste uit zichzelf te halen en projecten optimaal te laten ontwikkelen. Hij zoekt een zelfstandige, brede functie in een professionele organisatie met doorgroeimogelijkheden.
Vraag nu aan!

Indien u geïnteresseerd bent vraag dan meer informatie via onderstaand formulier.


Bedrijfsgegevens
Kandidaat

Telecom Network Engineer (2728) / Overige
W&S Detachering verwerkt de gegevens die u via dit formulier verstuurt om te kunnen reageren op uw correspondentie. Om u ook in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, slaat W&S Detachering deze gegevens 5 jaar op. Lees meer over uw privacy in onze privacyverklaring.


Uw nieuwe medewerker.

Social Media

Blijf op de hoogte van aangeboden vacatures en kandidaten.