W&S Detachering - Junior Projectmanager (2687)

Kandidaat informatie.


Junior Projectmanager (2687)

Surhuisterveen / Overige

Deze enthousiaste kandidaat had in eerste instantie zijn pijlen gericht op de IT-branche (heeft een graad Bachelor of Science), maar is er na zijn werkzaamheden als projectmanagementassistent bij een kunststofproductiebedrijf achter gekomen dat hij zich breder en dieper wil ori├źnteren in de techniek, omdat daar toch meer zijn hart ligt.


Met ervaring in projectmanagement in nationale en internationale omgevingen zorgt hij voor een goede start van het project, een soepel verloop en succesvolle afronding. 

Hij betrekt van begin af aan belanghebbenden en werkt erg gestructureerd om de processen zo duidelijk mogelijk te houden. Continue verbetering is hierbij de kern.


Hij is enorm leergierig en volgt regelmatig cursussen en opleidingen om zijn kennis en vaardigheden uit te breiden en verbeteren. Hij staat altijd open voor nieuwe uitdagingen en kansen.


Deze junior projectmanager is woonachtig in Surhuisterveen en per direct beschikbaar.
Vraag nu aan!

Indien u geïnteresseerd bent vraag dan meer informatie via onderstaand formulier.


Bedrijfsgegevens
Kandidaat

Junior Projectmanager (2687) / Overige
W&S Detachering verwerkt de gegevens die u via dit formulier verstuurt om te kunnen reageren op uw correspondentie. Om u ook in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, slaat W&S Detachering deze gegevens 5 jaar op. Lees meer over uw privacy in onze privacyverklaring.


Uw nieuwe medewerker.

Social Media

Blijf op de hoogte van aangeboden vacatures en kandidaten.