W&S Detachering - PLC-Engineer (2669)

Kandidaat informatie.


PLC-Engineer (2669)

Hendrik-Ido-Ambacht / Elektrotechniek

Amir is een gepassioneerde automatiseringsingenieur met 11 jaar ervaring in het ontwerpen en in bedrijf stellen in alle fasen van industriële automatiseringsprojecten (fabriek en proces) in o.a. de farmaceutische industrie, voedingsindustrie, fabrieksproductielijnen, olie- en gasindustrie. Zijn ervaring strekt vanaf pré-project engineering tot definitieve overdracht aan klant en daaraan gerelateerde service. Amir heeft zowel zijn bachelor als zijn master Electronic Engineering behaald en hij is op zoek naar een uitdagende functie waar zijn vaardigheden effectief kunnen worden ingezet.   

Hij komt bescheiden en representatief over, met veel liefde voor zijn vak.
De Nederlandse taal is hij (nog niet) machtig, maar deze wil hij zich zo snel mogelijk eigen maken. Wel spreekt Amir vloeiend Engels. Vraag nu aan!

Indien u geïnteresseerd bent vraag dan meer informatie via onderstaand formulier.


Bedrijfsgegevens
Kandidaat

PLC-Engineer (2669) / Elektrotechniek
W&S Detachering verwerkt de gegevens die u via dit formulier verstuurt om te kunnen reageren op uw correspondentie. Om u ook in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, slaat W&S Detachering deze gegevens 5 jaar op. Lees meer over uw privacy in onze privacyverklaring.


Uw nieuwe medewerker.

Social Media

Blijf op de hoogte van aangeboden vacatures en kandidaten.